20090505

JFK - Plnou parou vpřed (e-book)

(Říká se, že kdo si počká ten se dočká - a ono to i platí, nedočkavci stahujte a vy ostatní počkejte si na verzi 2.0 - cca 2 měsíce)

Tak, konečně je hotovo. Opravoval jsem, upravoval, přepisoval, testoval, kreslil a znovu opravoval a to vše jen proto abych mohl tenhle můj seriálek převést do, podle mě pěkného, e-booku, který dávám zdarma ke stažení. E-book obsahuje, kromě samotného Plnou parou vpřed, ještě bonusouvou vánoční povídku kterou jsem psal pro JFK Fans.

Klikněte pravým tlačítkem a vyberte uložit [.PDF 6.6MB]

Kdo jste to nečetli, ba jste ani neslyšeli o nějakém JFK, máte jedinečnou šanci to napravit a s agentem, který nás všechny chrání dnem i nocí před nekalými živly devastujícími celé dimenze, se seznámit.

ukázka:

Voják se zhroutil jak hadrový panák a zůstal ležet. Vega mu vzal svazek klíčů a pistoli, obrátil se na strážného, který zůstal vpředu a teï se na něj řítil, chytil ho za ruku a s ladností baletního mistra ho přes sebe přehodil. John se jen tak, tak dokázal odkulit ke stěně těsně předtím, než Vegou vržený voják dopadl na místo kde ležel. V duch Vegovi vynadal, ale to už se zvedal a belhal se k svému spolubojovníkovi, aby mu nestál v linii střelby.
Vega ale střílet nehodlal, hodil Johnovi klíče od pout a sám vběhl mezi zvedající se eskortu. První strážný, který už byl na nohou a sahal po pistoli, Vegu uviděl už jen jako rozmazaný stín, který ho udeřil něčím těžkým mezi oči, ihned potom ztratil vědomí. Vega se znovu rozmáchl pistolí, kterou nyní držel za hlaveň jako kyj a v tanci smrti jí udolal dalšího vojáka, kterému nejdříve roztrhl tvář úderem zespodu a pak ho z otočky trefil z boku do spodní čelisti. Vojákovi čelist vyskočila a z vzniklého otvoru, který byl dřív ústy vyletěl chuchvalec krve a zubů. Přesně mířeným úderem otevřenou pěstí Vega vojáka poslal pozadu chodbou.

Žádné komentáře: